Konšpirácie už zabili mnohých. Strecha Reduty nikoho.

Ministerstvo kultúry presunulo 300 000 euro z fondu EÚ, ktoré mali byť použité na boj proti dezinformáciám, na opravu strechy Slovenskej filharmónie.

Bolo by pre riaditeľa Slovenskej filharmónie veľkým ponížením, ak by sa namiesto umelého úsmevu slušne poďakoval a povedal: ,,Vážime si Vašu ponuku, pani ministerka...strecha potrebuje opravu, ale to je Vašou povinnosťou vyčleniť na ňu prostriedky, pretože ide o národnú kultúrnu pamiatku...no odmietame ich prijať za podmienok, že sa v tejto krajine kvôli našej streche budú rozmáhať lži a konšpirácie." Chápem, toto by povedať nedokázal. Dôvod? No predsa, tých päť núl za trojkou.

Pán Turner bol zvolený riadnym výberovým konaním a vypočutím za vtedajšej ministerky kultúry -  Milanovej. O teplý flek nikto nechce prísť a tak treba tancovať ako "vrchnosť píska". Respekíve...netreba. Vždy máme na výber. A vedenie filharmónie si vybralo. 

V poriadku. Môžete protirečiť - Ale tá strecha už nutne potrebovala renováciu! Ak sa neopraví, môže niekomu ublížiť! 

Informácia - realizácia výmeny tejto strechy už dávno prebieha, pod taktovou Pamiatkového úradu: 

Investor: Slovenská filharmónia
Náklady: 1,595 milióna eur  /bez DPH/
Zhotoviteľ: Himbuilding
Realizácia: 6/2022 – 11/2023 

/Zdroj: https://www.asb.sk/architektura/slovenska-filharmonia-sa-pysi-novou-strechou-ak-by-krytinu-nevymenili-hrozilo-by-zatekanie-do-koncertnej-saly/

Nehádam sa. Strecha Slovenskej filharmónie potrebuje tak finančné prostriedky ako aj okamžitý zásah odborníkov a len od Pamiatkového úradu to nie úplne stačí. Je zodpovednosťou Ministerstva kultúry aby sa o to postaralo, aby našlo financie na túto opravu a bez odkladu ich poskytli. To však neznamená, že účelovo vezmú finančné prostriedky určené na boj proti dezinformáciám a hoaxom. Zo zákona na to právo samozrejme majú, ministerstvo v tomto zákon neporušilo. Kto však pozná rétoriku členov SNS a aktuálneho vedenia Ministerstva kultúry a samotnej ministerky, je jasné, prečo k tomuto kroku prišlo.

Ministerka kultúry je jedna z najznámejších slovenských konšpirátoriek. Jej TV Slovan je učebnicovým príkladom dezinfo scény a vlastne, čírej hlúposti. Už od r. 2015-16 nás strašila vraždiacimi a znásilňujúcimi migrantami , čo ju stálo teplé miestečko v Markíze a do dnešného dňa sa žiaden migrant slovenského občana ani len nedotkol. Potom prišla pandémia a vojna a konšpirácií bolo viac ako má vlasov na hlave. 

Koronavírus len na Slovensku zabil viac ako 20 000 nevinných ľudí. Na vine boli tri dôvody: 1. samotný vírus , 2. neschopnosť Matoviča a jeho vlády , 3. konšpirácie a hoxy. Mnoho ľudí odmietlo hospitalizácie, tisíce ľudí odmietli očkovanie, o ktorom konšpirátori zdieľali bludy o tom ako očkovanie zabíja, spôsobuje neplodnosť a i. 

Objavilo sa viacero prípadov predávkovania Ivermektínom - liekom na odčervenie koní, len kvôli tomu, že dezinformačné weby a jednotlivci šírili tento liek ako spásu: https://www.solen.sk/storage/file/article/AIM_2_2021_final%20%E2%80%93%20Otrubova.pdf   - https://www.noviny.sk/koronavirus/646029-pacientov-nezachranuju-len-pred-covidom-viac-ludi-sa-predavkovalo-ivermektinom

Konšpirácie zapríčinili aj to, že stovky ľudí na Slovensku požívajú SAVO a iné chemikálie, pretože hoaxy ich desia správami o tom, ako na nich padá Chemtrails prach, 5G vlny a iné nezmysly: https://www.facebook.com/watch/?v=579233725911133 ( Hoaxy a podvody Polície SR) 

Ja viem...veľa by sme žiadali, ak by konšpirátori podporili boj proti konšpiráciám. To je ako keby sme Putinovi povedali, aby sa sám zatkol a na vlastné náklady pricestoval do Haagu. Vláda si aktuálne chce "podať" aj podstránku Polície SR - Hoaxy a podvody. 

Zosumarizujme si teda, v akej krajine dnes žijeme: 

  • vláda naťahuje chápadlá na špeciálnu prokuratúru čím si zaručí beztrestnosť
  • "pán jamkatý" ašpiruje na prezidenta, čo by znamenalo, že mafiáni a dezinformátori obsadia všetky najvyššie posty v krajine
  • financovanie boja proti dezinformáciám má na starosti dezinformátorka
  • od Bratislavy po Vyšné-Nemecké páchneme kvôli krokom Ficovej vlády po ruSSkom zadku
  • Ukrajina už od nás dostane maximálne vystretý prostredník ( aby sa k nám "bratia" ľahšie dostali a ponúkli sa chlebou a soľou)
  • kto si bude chcieť udržať miesto v štátnom sektore alebo je umelcom , ktorý chce tvoriť a nemá dostatok morálky a rozumu, bude kolaborovať s vládou

Éra hlúposti, obmedzenosti, žlče, nedostatku morálky, donášania  a prehadzovania kabátov je späť. Welcome to Hell! 

 

 

Zdroj fotografie: https://www.podtatransky-kurier.sk/spravodajstvo/slovenska-filharmonia-dostane-na-vianoce-novu-strechu-od-ministerky-simkovicovej